Com configurar un compte de correu:

Recursos / manuals

Hi ha una gran varietat de tipus de comptes de correu electrònic que podeu afegir a Outlook, com ara comptes Microsoft 365, Gmail, Yahoo, iCloud, Exchange i personals.

Aquests passos són els mateixos a l’Outlook, tant si afegiu el primer compte de correu electrònic com si afegiu comptes de correu electrònic adicionals.

1. Seleccioneu Fitxer > Afegeix un compte.

2. Has de triar la manera com configuraràs el teu compte de correu. Et recomanem utilitzar POP, ja que així baixa tot el contingut de correus al teu dispositiu o pc.

Que si el que voleu és que se sincronitzin en tot moment els mails, rebuts i enviats, en tots els dispositius on s’hagi configurat aquest compte, llavors s’hauria d’escollir IMAP.

3. En aquesta fase és on posem totes les dades de la configuració del correu, hem d’introduir el  servidor entrant i el sortint amb un xifratge d’autentificació de contrasenya segura.

4. En aquesta part és on posem la contrasenya del correo, és important que situi segura, amb majúscules, minúscules, números i caràcters especials.

5. Ja tenim el compte de correu configurat, si voleu podeu afegir un altre compte sense la necessitat d’haver de sortir. Si només en tenim una, fem clic a Fet i ja podrem enviar i rebre correus.

Apunteu-vos a la transformació digital de la vostra empresa!

contacto@danzai.es

Carrer de la Serra de Vall – Lloreda, 4 

17003, Girona 

+34 972 30 60 30 

+34 91 129 09 07